Wat je droom ook is, samen maak je het waar!

Doe mee!

Tijd om de balans op te maken

The Dream Challenge is in volle gang. Er zijn inmiddels 29 duo’s gestart, dus ook 29 verschillende dromen! Dromen rond verschillende thema’s zoals talentontwikkeling, een evenement organiseren, eenzaamheid, een veilige leefomgeving en de multiculturele samenleving.

Elk duo volgt zijn eigen route en tempo en ontwikkelt eigen talenten. Daarbij krijgen zij ondersteuning van de Dreamcoaches Tieke en Petra. Er zijn een aantal Challenges die in mei gaan plaatsvinden. Hieronder een kleine samenvatting:

Het integratiefeest van Robert en Anneriet

In de Enka wijk in Ede wordt een woning gebouwd voor jongeren met een verstandelijke beperking. Robert en Anneriet organiseren een integratiefeest voor een feestelijke ontmoeting met alle mensen uit de wijk. De uitnodigingen zijn de deur uit en het beloofd een gezellig feestje te worden.

Samina en Villa organiseren een beautydag voor ouderen uit het verzorgingshuis

Samina en Villa verzorgen een stijlvolle workshop voor jongeren die geïnteresseerd zijn in make-up. De deelnemers krijgen de basis aangeleerd door een professionele make-up artist. Met alle opgedane kennis worden ouderen van een verzorgingstehuis in de buurt opgemaakt. Samina en Villa zijn heel precies en georganiseerd aan de slag gegaan de afgelopen maanden. Het kan niet anders dan dat dit een mooie dag gaat opleveren.