Wat je droom ook is, samen maak je het waar!

Doe mee!

Internationale Vriendschapsdag

Vandaag  is  het  de  dag  van  de Vriendschap. En omdat er tijdens The Dream Challenge 2019 verschillende mooie vriendschappen zijn ontstaan, delen wij graag deze foto van Mustapha en Jesaja.

Jesaja en Mustapha hebben elkaar leren kennen tijdens The Dream Challenge. Ze vertellen tijdens een interview dat ze vanaf het eerste moment een klik hadden met elkaar.

Jesaja wilde met The Dream Challenge zijn zelfstandigheid en netwerk uitbreiden en dat is gelukt. Samen met Mustapha is hij de challenge aangegaan en daar hebben zij beide een mooie vriendschap aan overgehouden. Er was een klik vanaf het eerste moment en de twee mannen hebben het erg gezellig samen. Als wij hen spreken tijdens een interview zijn ze vol lof over elkaar. Mustapha: ‘de spontaniteit en het enthousiasme van Jesaja maken mijn dag helemaal goed’. Jesaja lacht. Hij waardeert hun vriendschap, de klik en hun onderlinge grappen die ze samen hebben ook enorm. Dat The Dream Challenge is afgerond, betekent dan ook niet dat ze elkaar niet meer zullen zien.

Zijn er nog meer mooie vriendschappen ontstaan tijdens de Dream Challenge? Stuur een foto via Social Media met #thedreamchallenge2019