Wat je droom ook is, samen maak je het waar!

Doe mee!

Dromen komen uit! Valerie en Jaela organiseerden een Rolstoelchallenge

Valerie zit sinds haar dertiende in een rolstoel. Sommige dingen zijn best wel lastig als je een rolstoel zit. Daarom wilde ze een Rolstoelchallenge organiseren om bewustzijn te creëren. Jaela en Valerie gingen samen aan de slag om dat te realiseren!

De Rolstoelchallenge

Een trap af, iets pakken uit een keukenkastje, het lijkt zo makkelijk. Maar als je in een rolstoel zit dan is het ineens een onmogelijke opgave. Tijdens de Rolstoelchallenge konden andere ervaren welke uitdagingen Valerie ervaart, maar ook hoe je iets wél toegankelijk kan maken.

The Dream Challenge

Valerie: “Het was heel leuk en leerzaam om onze The Dream Challenge vorm te geven. We konden zelf de droom bepalen en hoe we dit wilden vormgeven.” Jaela vult aan: “Tijdens The Dream Challenge hebben we allebei veel nieuwe dingen geleerd. Bijvoorbeeld om mensen te bellen, om hulp vragen en hoe je iets regelt”. Hierdoor werd het echt dé droom van Jaela en Valerie. De meiden zijn het erover eens: “Het was te gek om onze voorbereidingen tot leven te zien komen op ons evenement. Wij willen iedereen aanmoedigen om mee te doen met The Dream Challenge! Het is een geweldig project waar je veel mensen blij mee maakt!”

Ook een droom?

Heb jij ook een droom die je graag waarheid wilt zien worden? Dan kan je je droom aanmelden op: https://handicap.nl/buddies/dreamchallenge/